diumenge, 1 de desembre del 2013

Gran recapte de menjar del Banc dels Aliments

Els passats dies 29 i 30 de novembre el Banc dels Aliments va posar en marxa una campanya de recollida d'aliments arreu de Catalunya. Milers de voluntaris s'han establert a mercats, supermercats, empreses, escoles, al carrer... per informar a la gent i per recaptar aliments.

Només a la província de Barcelona s'han recollit més de 3 milions de quilos de menjar, més del que s'esperava. A més a més, encara falta recomptar les donacions fetes online així que, segurament, aquesta xifra augmentarà.

La coordinadora dels voluntaris que s'han situat al supermercat Consum del carrer Entença, entre l'Avinguda Mistral i el carrer Sepúlveda de Barcelona ha explicat que els productes que més s'han demanat aquest any són llegums secs, oli, llet i conserves de peix. També ha dit que no interessaven productes tous perquè es fan malbé ràpidament i que els aliments que més ha donat la gent han estat pasta, arròs, galetes, llet, llegums i oli. A més a més, tot l'equip de voluntaris ha transmès la seva alegria i satisfacció davant la generositat de la gent, en una època de crisi que afecta a tothom.

La coordinadora i una voluntària del Banc dels Aliments al supermercat Consum del carrer Entença entre Sepúlveda i Avinguda Mistral de Barcelona.

Alguns dels productes recollis al supermercat Consum durant la campanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada