dimecres, 18 de desembre del 2013

La Indústria Musical del directe, la gran protagonista dels Premis ARC 2013

El Teatre Principal de Barcelona va acollir el passat dilluns 16 de desembre la XI edició dels Premis de la Indústria Musical del directe, els Premis ARC 2013. Durant la gala es van donar diversos premis als grups i músics catalans de més importància avui dia. Els premis van anar acompanyats d'actuacions musicals que van donar vida a l'acte.

Els premis es van repartir en 14 categories, entre les quals s'hi troben el premi al millor artista revelació, el premi a la millor gira internacional i el premi a la millor programació de festa major. La coneguda Sala Apolo de Barcelona va guanyar el premi a la millor programació de sala de concerts, el festival Mil·leni va guanyar el premi al millor cicle de música o festival i el grup Manel el premi a la millor gira per teatres i auditoris de Catalunya, entre altres.

Toni Alba, actualment actor al programa d'humor Crackòvia de TV3, va ser l'encarregat de presentar la gala. Va comptar amb l'ajuda d'importants personatges de la indústria de la música, com Xavi Pasqual i Jordi Celles. A més a més, el president d'ARC, Jordi Gratacós va pronunciar un petit discurs. Va explicar que l'ARC representa més de 70 empreses que treballen en el sector de la música a Espanya. També va posar èmfasi que l'associació passa per moments difícils a causa de la crisi i que seguiran treballant per canviar la situació actual.

A part de l'entrega de premis es van realitzar diverses actuacions. El grup de música Els Catarres va interpretar la cançó "Qualsevol nit pot sortir el Sol". Una altra actuació va ser la protagonitzada per La banda Laietana, creada especialment per l'acte i per rendir homenatge a la banda L'Ona Laietana, un grup de música que va viure esplendor durant 5 anys als anys setanta i després va desaparèixer sense deixar rastre.


Premi a la millor programació de teatres i auditoris. Guanyador: Auditori de Girona


Actuació d'Els Catarres. Cançó: Qualsevol nit pot sortir el Sol


Actuació dels components de la banda L'Ona Laietana.


Fotografia de tots els premiats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada