dimarts, 31 de desembre del 2013

La Selecció Catalana diu adéu al 2013 amb una victòria per golejada

La Selecció Catalana de futbol va guanyar 4-1 a Cap Verd ahir al vespre en el tradicional partit amistós que se celebra durant les festes de Nadal. 21.000 persones van assistir a l'Estadi de Lluís Companys de Montjuïc, a la ciutat de Barcelona. Amb multitud de banderes estelades i càntics a favor de la independència, entre el quals va destacar 'Jo votaré sí-sí!', l'ocasió també va servir pe reivindicar la nació catalana.

Sota el lema 'Una nació, una selecció', els assistents van demanar al llarg del partit l'oficialitat de les seleccions esportives de Catalunya i la possibilitat que competeixin a nivell internacional. El partit va començar a les 7 de la tarda i als 10 primers minuts el jugador de Cap Verd Djaniny va marcar el primer gol. Aquest va suposar l'avançament al marcador de l'equip africà.

Pocs minuts després, sobre el minut 16, Sergio García va igualar el marcador. Des d'aquest moment, l'equip català va agafar embranzida i va anar sumant gols fins al resultat de 4-1, guanyant així per golejada a Cap Verd. Bojan va ser el protagonista del segon gol, Sergio García va fer doblet amb el tercer i Oriol Riera va acabar d'arrodonir el marcador amb el quart i últim gol del partit.

Fotografies d'abans del partit, de la cerimònia de presentació dels equips al partit de la Selecció Catalana - Cap Verd.

Fotografia d'una part de les grades del camp de Lluís Companys.