diumenge, 15 de desembre del 2013

Diables i Tabalers de Sant Antoni amb la Marató de TV3

El grup de Diables i Tabalers del barri de Sant Antoni de Barcelona van montar el passat dissabte 14 de desembre una paradeta a l'Avinguda Mistral, entre els carrers Rocafort i Calàbria per col·laborar amb la Marató de TV3 del 15 de desembre.

Des de les 10 del matí, el grup de joves es van situar a l'Avinguda Mistral número 30 per tal de celebrar un vermut solidari amb tothom qui volgués. Els diners recaptats s'han donat a la Marató de TV3 que, aquest any, ha aconseguit reunir més de 9 milions i mig d'euros fins les 00:00 hores del dia 16 de desembre.

A més del vermut solidari, el grup de tabalers Toca'l 2 va acompanyar festa amb una actuació en directe que va transmetre alegria i força a tots els presents. Aquest grup de percussió de carrer creat i format per joves estudiants ja fa 5 anys que existeix i, mica en mica va guanyant ressò entre la gent.

La Porca, un gran porc de 80 kg fabricat amb fibra de vidre també va ser present al vermut. Aquest animal de la colla de Diables de Sant Antoni s'ha guanyat força popularitat a Barcelona. Sempre acompanya als diables animant al públic i, fins i tot, treu foc per la boca.


Fotografia de la paradeta dels Diables i Tabalers de Sant Antoni acompanyats amb la Porca.

Grup de percussió Toca'l 2 amb la Porca

Toca'l 2 actuant a l'Avinguda Mistral.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada