diumenge, 8 de desembre del 2013

L'Auto Retro torna a Barcelona sobre rodes

El saló de cotxes i motos antigues espanyoles, Auto Retro, ha obert les seves portes del 5 al 8 de desembre de 2013  Barcelona. Els pavellons 2 i 3 de la Fira de Barcelona de Montjuïc han sigut els encarregats d'acollir aquesta gran exposició de cotxes, motos i peces antigues i clàssiques del món de l'automòbil espanyol que continua tenint gran importància entre els amants de la velocitat.

L'Auto Retro, que s'ha celebrat cada any des del seu inici al 1984 a Barcelona, ha comptat amb la participació de cotxes clàssics de gran varietat de models entre els quals han destacat, un any més, els Ferrari, els Porsche i els Lamborghini, entre altres. Tot i això, aprofitant que aquest any Volkswagen compleix 75 anys, l'Escarabajo 30 anys i el Seat 600 en compleix 60, gran part de la superfície de l'exposició està dedicada a aquests models.

A part de cotxes, també hi ha motos antigues, entre les quals destaquen les Harley Davidson, i també, s'hi poden trobar molts llocs de venta de peces automobilístiques per a cotxes i motos antigues. Però la cosa no acaba aquí perquè també hi ha establiments dedicats a la venta de pintures de cotxes clàssics, de cotxes en miniatura, etc. A més a més, hi ha un espai dedicat a les furgonetes Volkswagen i també es pot trobar algun autobús, tractor i, fins i tot limusina clàssica. A cel obert, s'ha muntat un petit circuit de karting dedicat a la joventut més petita.

L'horari d'obertura és de 10.00 h del matí a 20.00h de la tarda. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta, entre els 8 i els 14 anys costa 4€ i els adults han de pagar 13€. És l'exposició perfecte per anar en família perquè, mentre que els més grans gaudeixen veient antigues joies del motor, els més petits poden conèixer els cotxes que hi havia en el passat.


VCC 1904 - Vauxhall



WV T1 Kombi - 1965


Peces d'automòbils antics en venta al Auto Retro.


Cotxe de bombers clàssic de principis del segle XX.


Cleveland Ohio, EE.UU - 1920
 

Indian Mº Four - 1938


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada