diumenge, 3 de novembre del 2013

XIX Saló del Manga de Barcelona

Aquest any se celebra el XIX Saló del Manga de Barcelona del 31 d'octubre al 3 de novembre a la Fira Barcelona Montjuïc, entre la Plaça Espanya i Montjuïc.

L'esdeveniment té lloc als palaus 1 i 2 de la Fira Barcelona Montjuïc, el primer amb entrada des de l'Avinguda Reina Maria Cristina i, el segon, des del carrer Lleida. Així doncs, situats en un dels llocs més turístics de la ciutat comtal, el Saló del Manga, que se celebra per segon any consecutiu en aquests recintes (abans es feia a l'Hospitalet de Llobregat) està tenint molt d'èxit.

Amb cues de més de 5 hores d'espera cada matí des de l'obriment del Saló, gent de totes parts de Catalunya, i també turistes d'arreu del món, s'estan apropant aquests dies a la Fira Barcelona Montjuïc per descobrir què s'amaga darrera les portes d'entrada al món manga. A més, l'esdeveniment està tenint tanta popularitat perquè és possible entrar-hi gratuïtament l'1 de novembre. Per aconseguir aquest luxe que molts agraeixen, tenint en compte les dificultats econòmiques de moltes famílies, només cal anar disfressat d'algun personatge manga, anime o de videojocs. Tots aquells que no van disfressats han de pagar 7€, que és l'entrada general, o bé 5€, per els joves que posseeixen el Carnet Jove o, com a última opció, es pot pagar 20€ i accedir al Saló els 4 dies. Les entrades es compren a la Plaça Espanya o anticipades a El Corte Inglés i Ticketmaster.


Fotografia del cartell oficial del XIX Saló del Manga de Barcelona quan quedaven 6 dies per que comencés.

Dins del Saló, l'ambient és molt especial perquè s'ajunten persones disfressades de personatges d'infinitat de sèries manga, d'anime i de videojocs. A més a més, allà es poden visitar diverses exposicions, com la de One Piece i Toriko, Dragon Ball Exhibition o Manga en joc, entre altres. També es poden realitzar moltes activitats, com tallers de vestir quimono, jugar a la Nintendo o a la Xbox, taller de gastronomia japonesa, taller de manga, signatura d'autors, etc. Entre aquests autors invitats es troben Aiko Nakano, una cantant japonesa, i Hiroshi Matsuyama, director executiu japonès de les sagues de videojocs Naruto Shippuden Ultimate Ninja i hack. Els assistents poden veure les projeccions manga, que tindran lloc a les sales de cinema del centre comercial Arenas, situat a la mateixa Plaça Espanya. També hi haurà diferents concursos de dibuix manga, cançons manga, d'anime, etc. i els seus respectius premis, entregats al mateix Saló del Manga.


Fotografia a un dels photocalls que hi havia dins el Saló.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada