diumenge, 10 de novembre del 2013

Un altre diumenge de Flea Market

Avui, 10 de novembre de 2013, el mercat vintage Flea Market s'ha celebrat, un diumenge més, a la plaça Blanquerna de Barcelona, molt a prop del Paral·lel.

Un diumenge al més té lloc un mercat vintage (de roba, complements i objectes de segona mà) a Barcelona, situat a la plaça Blanquerna, al costat del carrer del Portal de Santa Madrona, número 8. Aquest mes la participació de venedors i compradors ha estat molt elevada i diversa. Per una banda, els productes que han destacat i abundat més han sigut els jerseis, les jaquetes, de les quals n'hi havia de tot tipus, i els texans de cintura alta. Per altra banda, la quantitat de gent que s'ha apropat avui al mercat ha superat, de bon tros, la mitja d'altres dies. Ningú es volia perdre poder aconseguir alguna "ganga". A més, cada vegada està més de moda la roba i els complements vintage i per això esdeveniments com aquests van guanyant popularitat.

La cosa bona d'aquest tipus de mercats és els preus dels productes. Al ser roba de segona mà, sempre hi ha ofertes molt temptadores. Moltes peces de roba estan a 1, 2 i 3 euros i, són poques les que passen dels 15 euros. A més a més, hi ha roba i complements de moltes marques diferents i per a tots els gustos, cosa que aporta molta diversitat al mercat. 

Aquesta activitat, ja porta 6 anys celebrant-se a diferents indrets de Barcelona, però principalment es realitza a la plaça Blanquerna. Aquest mes se celebren 6 anys del seu inici i, per celebrar-ho, el Flea Market ha col·laborat amb November, una ONG que recapta fons per vàries malalties que afecten als homes, com el càncer de pròstata o testicular. Per això, avui s'ha pogut trobar una paradeta de la ONG esmentada on es podien fer donacions. 

Un altra tret característic d'aquest mercat és la facilitat que hi ha a l'hora de convertir-se en venedor. Per ser-ho, només cal fer-se membre de l'associació Friend of el Flea i pagar entre 20 i 25 euros per disposar d'una parada per vendre. 




Fotografies del Flea Market d'avui dia 10 de novembre de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada