diumenge, 10 de novembre del 2013

IX edició de la Cursa de la Dona a Barcelona

Avui, 10 de novembre de 2013, s'ha celebrat la IX edició de la Cursa de la Dona a Barcelona, contra el càncer de mama, amb sortida i arribada a l'Avinguda Maria Cristina.

Amb una participació de 20.000 dones, 5.000 més que l'any passat, la cursa ha començat a les 10.00 h del matí, amb un temps màxim d'una hora i mitja per a completar-la. La xifra de participants ha sigut històrica i, a més a més, des del l'obertura de les incripcions per a participar-hi, en pocs dies es van esgotar les places.

La guanyadora de la carrera ha sigut Meritxell Calduch, amb un temps inferior als 24 minuts. Tot i això, l'objectiu era participar i donar suport a les persones que pateixen càncer de mama. Per fer-ho visible, la majoria de les dones participants anaven amb la samarreta oficial de la cursa, de color rosa i patrocinada per Leche central asturiana, DKV i Asics, entre altres.

Després de la cursa, les participants han pogut gaudir del concert que el cantant espanyol Antonio Orozco ha protagonitzat. Autor del tema de la Cursa de la Dona, ha cantat amb passió i força per una bona causa, donar suport al càncer de mama.

També, s'han pogut comprar les samarretes oficials de la carrera i unes ulleres roses, de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) per tal de recaptar diners per seguir investigant i avançant en aquesta malaltia.

Fotografies de la IX edició de la Cursa de la Dona de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada