diumenge, 24 de novembre del 2013

Arriba el Nadal a la ciutat de Barcelona

El passat divendres 22 de novembre les llums de Nadal es van encendre per primera vegada aquest any a la ciutat de Barcelona.

Com cada any, les llums de Nadal que enlluernen els carrers de Barcelona són les encarregades d'inaugurar el Nadal. Així doncs, el passat divendres a les 18.00 h es van il·luminar per primer cop aquest 2013 la ciutat  i ho continuaran fent cada dia fins el 6 de gener. Cada districte ha realitzat un acte propi d'inauguració però l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, farà els honors davant la Sagrada Família. En total, s'han instal·lat 85 km de llums als carrers, un 10'4% més que l'any passat.

Llum de Nadal del carrer Sepúlveda. (Esquerra de l'Eixample)

Llums de Nadal del carrer Compte Borrell. (Esquerra de l'Eixample)


A més de les llums, s'han col·locat dos abets de 12 metres d'alçada, a Portal de l'Àngel i a  pl. Sant Jaume, on també s'hi troba un pessebre. També, a pl. Catalunya s'ha instal·lat una pista de gel que va ser inaugurada el dia 21 de novembre, amb la intervenció de Xavier Trias i del president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca. La pista fa 1.300 m² i les entrades costen 9 euros l'hora, amb un 50% de descompte per compres a les botigues de la Fundació Barcelona Comerç. A més de poder patinar, la pista de gel Bargelona acollirà diverses actuacions durant tot el Nadal que tenen a veure amb els diferents esports que es pratiquen sobre gel (patinatge astístic, hoquei gel...) que serviran per promocionar la candidatura pels Jocs Olímpics del 2026.

Interior de la pista de gel instal·lada a pl. Catalunya.

Exterior de la pista de gel de la pl. Catalunya,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada