dimarts, 22 d’octubre del 2013

SWEET BCN compleix 1 any

La passada nit del 18-19 d'octubre, la botiga de roba SWEET BCN va celebrar el seu primer aniversari a la sala BIKINI de Barcelona amb un munt de sorpreses pels assistents.

El passat dissabte 19 d'octubre, SWEET BCN va complir un any. Aquesta botiga de roba i complements per a dona, d'estil retro (estil de roba que evoca al passat però que no pertany necessàriament a aquest), està  situada al carrer Madrazo 32 a la ciutat de Barcelona i, mica en mica, es va fent popular entre la joventut. 

 La celebració va tenir lloc a la sala BIKINI de Barcelona, una discoteca de la Diagonal molt freqüentada per gent universitària. Allà, es va col·locar un photocall de la botiga per tal que la gent participés en un sorteig de jerseis de la marca SWEET BCN. Per participar-hi, només calia fer-se una foto al photocall i omplir un petit formulari amb el teu nom i cognoms, el número de mòbil i el DNI. També es van repartir flyers amb un descompte del 10% per a compres superiors als 20 euros a la botiga SWEET BCN durant la nit.

Ja de matinada, sobre les tres i mitja, es va realitzar una petita desfilada de moda dins la discoteca per presentar la nova col·lecció de roba d'hivern de la botiga, amb un total d'onze models i outfits (conjunts de roba, looks) diferents, entre els quals van destacar les combinacions de jersei amb pantalons texans curts - els anomenats shorts - i les faldilles curtes prisades combinades amb samarretes de màniga tres quarts per sobre del melic. A més, totes les models portaven calçat còmode, ni més ni menys que bambes.

Per finalitzar la celebració i la nit,  es van sortejar dos jerseis entre tots aquells que s'havien fet la fotografia i havien omplert les dades que demanava el formulari. Després, la gent va començar a marxar de la discoteca amb cara d'haver passat una bona nit.


Flyer descompte de la botiga.


Fotografia al photocall que SWEET BCN va montar a BIKINI.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada