dilluns, 21 d’octubre del 2013

Nou blog periodístic de Cèlia Conejo Garcia

Avui, 21 d'octubre de 2013, l'estudiant de 1r de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, Cèlia Conejo Garcia, inaugura el seu blog periodístic de caire informatiu en el qual es publicaran notícies de la ciutat de Barcelona.

La Cèlia Conejo (la persona que està redactant això) ha creat aquest blog per l'assignatura d'Escriptura en premsa. Aquesta matèria és impartida pels professors Fernando Sabés, encarregat de la part teòrica, i Pedro Molina, responsable de la part pràctica. 

El tema triat pel blog és la ciutat de Barcelona perquè al tractar-se d'un nucli metropolità les possibilitats de recerca de notícies són molt àmplies. Així doncs, es tractaran diferents apartats com el de cultura, societat, esports... 

Es publicaran dues notícies setmanals, seguint les pautes marcades pels professors i, a més a més, també hi haurà una pestanya especial pels treballs que es demanin. 

La finalitat d'aquest blog és apendre a redactar notícies i familiaritzar-se amb la premsa escrita, perquè no hi ha millor manera de fer-ho i practicar la redacció que fent un blog que intenti imitar un diari. 


1 comentari:

  1. Hola Celia, buen inicio.Empieza ya a publicar noticias.
    Te dejo el enlace a mi blog http://blogs.uab.cat/memoria , a la vista dinámica http://fuentesdelamemoria.blogspot.com.es y a mi cuenta en Twitter.http://twitter.com/pedromolinarn.
    Te iré visitando.
    Saludos.

    ResponElimina