dilluns, 6 de gener del 2014

Els Reis Mags d'Orient arriben a la ciutat de Barcelona amb moltes novetats

Els Reis Mags van arribar ahir amb vaixell al Moll de la Fusta de Barcelona a les quatre i mitja de la tarda, avançant mitja hora la seva arribada respecte els anys anteriors. Un altre canvi és que van sortir de l'Avinguda del Marquès de l'Argentera a les sis. A més a més, aquest any la cavalcada incorpora noves carrosses i altres elements decoratius.

Una de les novetats més comentades entre els ciutadans ha sigut el canvi de sistema de repartiment de caramels. Aquest any no s'han llençat des de les diferents carrosses, com es feia habitualment, sinó que s'ha fet exclusivament des de les últimes carrosses de la rua. Aquestes darreres carrosses han llançat 1.600.000 caramels amb unes màquines que els envien més lluny, permetent que tothom n'agafés.

Una altra incorporació ha sigut un espectacular cavall de ferro articulat. També s'han estrenat noves carrosses com la carrossa de joguines del rei Baltasar i la carrossa de l'Univers. Un altre element nou ha estat un paó gegant, també articulat i ple de colors.

Com cada any, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut als Reis Mags d'Orient al Port de Barcelona, on els hi ha atorgat el pa i la sal com a símbol d'acolliment i hospitalitat i la Clau que obra les portes de tota la ciutat. Després d'aquest acte de benvinguda, la cavalcada ha començat a les sis de la tarda i ha finalitzat sobre les nou i quart a l'Avinguda Maria Cristina.


Paó gegant, una de les noves incorporacions de la cavalcada de 2013.    
 


Una de les carrosses de la cavalcada, amb la temàtica de la nit i l'hora d'anar a dormir. Fotografia del Google Imatges.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada